Promovează-ți brandul în unul dintre cele mai dens populate mall-uri ale capitalei

Fii prezent acolo unde e audiența ta

Totemuri disponibile de închiriat

Parter

2 locații, ambele amplasate pe culoarul către intrarea clienți Carrefour, zona de electronice și IT Carrefour.

Zona propusă permite captarea traficului de cliențI generat de retaileri populari din zonă, respectiv english home, elefant, dertour, iqos urmând lansarea șI a altor retaileri precum salonul cube sau one prices.

Locație pe hartă

Etaj 1

2 locații care oferă o excelentă vizibilitate,una dintre ele fiind amplasate în zona celei mai frecventate intrări pietonale din centrul comercial;

Proximitatea unor retaleri internaționali, generatori de trafic (Sportisimo, CCC și Decathlon) oferă o expunere centrală și un potențial excelent pentru captarea traficului din zonă.

Locație pe hartă

Etaj 2

3 locații amplasate strategic în zona de entertainment, pentru a capta pe de o parte fluxul de clienți care accesează Cinema-ul și Evidența Populatiei și pe de altă parte, zona de maximă concentrare a prezenței vizitatorilor, delimitată de Restaurant Spotlight, spațiu de entertainment și sala de dans copii.

Locație pe hartă

Ecrane digitale Food Court

În fiecare mall, zona de food court este una dintre cele mai vizitate locații. În plus, ajungi la un public numeros exact în momente cheie: cât așteaptă la coadă sau când se bucură de o masă copioasă.

Astfel, crește brand awareness-ul prin reclame atractive, care să rămână în mintea publicului și care să atragă atenția asupra companiei tale.

Ecranele digitale permit să te promovezi prin concepte creative complexe, care să transmită o poveste, și au un nivel de vizibilitate mult mai mare decât reclamele statice.

Descarcă MediaKit-ul

Să vorbim despre ce putem face pentru marca ta.

MediaKit Publicitate Veranda

Ți-am pregătit un Mediakit cu toate serviciile de publicitate și amplasarea exactă a acestora în interiorul Veranda Mall.

Astfel, vei avea o imagine clară asupra lucrurilor și vei putea alege ceea ce crezi că se potrivește brandului tău.

Descarcă Mediakitul și sună-ne dacă ai nevoie de consultanță. Vom decide împreună care este locația și serviciul perfect pentru afacerea ta!

Descarcă MediaKit-ul Veranda Mall