Publicitate Veranda

Locația ta preferată pentru promovare modernă

Crește audiența brandului tău prin promovare modernă, exact acolo unde se află publicul tău țintă

De ce sa colaborezi cu noi?

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul publicității indoor și outdoor, oferim servicii complete și complexe de promovare atât prin metode moderne, precum ecranele digitale, cât și variante alternative de advertising (bannere, mesh-uri, steaguri etc.).

Succesul tău este și succesul nostru, așa că împreună vom alege cea mai bună opțiune de promovare pentru compania ta.

Misiune

Într-o lume în continuă mișcare, știm cât de important e să te faci remarcat pentru a avea succes. Fiindcă lucrăm cu companii de toate dimensiunile, înțelegem care sunt nevoile atât ale unui brand la început de drum, cât și alte unei firme cu zeci de ani de experiență. Prin activitatea noastră, contribuim la succesul partenerilor noștri cu servicii personalizate de promovare, adaptate nevoilor lor.

Viziune

Credem că tărie că o treabă bine făcută e rețeta succesului. În fiecare zi, ne implicăm 100% în ceea ce facem, pentru că scopul nostru este să ajungem alegerea numărul 1 în materie de publicitate indoor DOOH atât a companiilor din București, cât și din afara Capitalei.

Valorile noastre

Principiile care ne ghidează activitatea sunt strâns legate de transparență, corectitudine și profesionalism: ne dorim să oferim cea mai bună calitate clienților din portofoliul nostru, transparență în ceea ce privește rezultatele și prețuri corecte.

Un proiect Eko Group

Publicitate Veranda este parte a grupului de companii EKO Group, care aduce laolalta firme cu obiecte de activitate diferite, dar complementare, pentru ca tu să găsești toate serviciile de care ai nevoie pentru a obține rezultate pentru compania ta într-un singur loc.